T-MOV-00114

Selvbetjent senter

MOVA CC Gjøvik

Stengt

Hos MOVA CC Gjøvik kan du trene når det passer deg og din timeplan. Vi har åpent fra kl. 05-24, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn med din personlige innlogging.

MOVA CC Gjøvik ligger midt i Gjøvik sentrum, i 3 etg. på CC Gjøvik. Senteret har god fremkommelighet med både buss, bil og tog, og dersom du ankommer senteret med bil kan du parkere på en av de mange gratis parkeringsplassene tilhørende kjøpesenteret.

Senteret på CC Gjøvik er ubemannet, og passer perfekt for deg som ikke har behov for bemanning eller et gruppetimetilbud. Senteret fremstår lyst og innbydende, med en fantastisk utsikt over Mjøsa. Hos oss finner du alt utstyr du måtte trenge for en god styrke-, kondisjon- eller funksjonell treningsøkt, og våre dyktige personlige trenere kan bistå deg med å komme i gang på en trygg og god måte. Skulle du ha ønske om også å kunne trene gruppetimer, vil det være mulig å oppgradere ditt medlemskap og få tilgang til øvrige MOVA sentre i området. Nærmeste bemannede sentre som tilbyr gruppetimer vil være MOVA Gjøvik sentrum, hvor du kan velge blant over 60 gruppetimer hver uke.

Ønsker du hjelp til å gå ned i vekt og endre din vaner, vil våre Trine Dahlmo kurs kunne være et flott alternativ for å hjelpe deg på vei. Her vil være dyktige kursholdere hjelpe deg med å nå dine mål, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere. Kursene avholdes ved MOVA Gjøvik sentrum.

Velkommen til oss på CC Gjøvik!

Ønsker du å vite mer om Trine Dahlmo metoden? Klikk her

Åpningstider

Mandag-Søndag

05:00 - 24:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Jernbanesvingen 6, 2821 Gjøvik

Telefon

477 10 477

E-post

Kontakt oss

Parkering

All parkering tilhørende CC kan benyttes. Det er 2 timer gratis parkering, eller 3 timer gratis om du er medlem i CC sin kundeklubb.

Personlige trenere

T-MOV-00146

Ida Hesjadalen

Personlig trener

Treningssentre

MOVA Gjøvik sentrum, MOVA CC Gjøvik

Bli kjent med meg
T-MOV-00219

Mette Hensvold

Personlig trener

Treningssentre

MOVA Gjøvik sentrum, MOVA CC Gjøvik

Bli kjent med meg
T-MOV-00147

Natalia Åslund

Personlig trener

Treningssentre

MOVA CC Gjøvik, MOVA Gjøvik sentrum

Bli kjent med meg
T-MOV-00144

Tonje Leikanger

Personlig trener

Treningssentre

MOVA Gjøvik sentrum, MOVA CC Gjøvik

Bli kjent med meg

Sentre i nærheten

T-MOV-00028

MOVA Gjøvik sentrum

Storgata 25

Gjøvik, 2815

Stengt

Gå til senterside
Nr1 Fitness Laksevåg

MOVA Raufoss Amfi

Storgata 49

Raufoss, 2830

Stengt

Gå til senterside