TT Gran

MOVA Gran

Åpent (stenger kl. 24:00)

Hos MOVA Gran kan du trene når det passer deg. Vi har åpent hver dag mellom kl. 05 - 24, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn ved hjelp av ditt nøkkelkort. Vi holder ca. 35 gruppetimer hver uke, og har også en godt utstyrt styrke- og kondisjonsavdeling, for deg som foretrekker å trene på egenhånd.

MOVA Gran ligger i 2. etg av Coop bygget, midt i Gran sentrum. Senter har enkel fremkommelighet, og ankommer du senteret med bil, har vi rikelig med parkeringsplasser i direkte tilknytning til senteret.

For å sikre en trygg og god start på din trening , vil du ved innmelding få tilbud om en gratis introduksjonstime med personlig trener. Denne timen passer for alle, enten du er nybegynner eller godt vant med trening. Dersom du har behov for tettere oppfølging, vil våre PT`er kunne hjelpe deg med det.

Ønsker du hjelp til å gå ned i vekt og endre din vaner, vil våre Trine Dahlmo kurs kunne være et flott alternativ for å hjelpe deg på vei. Her vil det være dyktige kursholdere som vil hjelpe deg med å nå dine mål, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere. Kursene avholdes ved MOVA Gjøvik.

Vi ønsker å tilrettelegge for trening og fysisk aktivitet for alle aldersgrupper, og hos oss vil du derfor finne noe som passer for alle. For seniorer har vi et godt etablert treningsmiljø, med tilpassede gruppetimer og kaffekos hver uke.

Dersom du skulle ha behov for hjelp med vonde muskler og ledd, finner du Hadeland Helse i samme bygg, med fysioterapeut, naprapat, kiropraktor og akupunktør.

Velkommen til oss på Gran!

Avvikende åpningstider

Søndag 14.7

Åpningstider: 05:00 - 24:00

Åpningstider

Mandag-Søndag

05:00 - 24:00

Bemannede tider

Mandag-Fredag

09:00 - 13:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Smiegata 3, 2750 Gran

Telefon

61 31 36 50

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering.

Personlige trenere

David Ewald

David Ewald

Personlig trener

Treningssentre

MOVA Gran

Bli kjent med meg
Jana Van Rooyen

Jana Van Rooyen

Personlig trener, Nivå 4

Treningssentre

MOVA Gran

Bli kjent med meg

Sentre i nærheten

Selvbetjent senter

Nr1 Fitness Ullevål

MOVA Brandbu

Storlinna 73

Brandbu, 2760

Åpent (stenger kl. 24:00)

Gå til senterside

Selvbetjent senter

Ullevål

TT Harestua

Kvernhusvegen 23

Harestua, 2743

Åpent (stenger kl. 22:00)

Gå til senterside