Hos MOVA Mysen kan du trene når det passer deg og din timeplan. Senteret er åpent mellom kl. 05-24 hver dag, 365 dager i året, og du kan enkelt låse deg inn ved hjelp av din personlige innlogging. Hos oss finner du et godt utvalg gruppetimer, i tillegg til et velutstyrt styrke- og kondisjonspark.

MOVA Mysen ligger sentralt plassert, like ved Mysen Tennis og Rackethall, på motsatt side av veien for Rema 1000. Kommer du med bil, tilbyr vi rikelig med gratis parkering i direkte tilknytning til senteret.

For å sikre en trygg og god start på din trening , vil du ved innmelding få tilbud om en gratis introduksjonstime med personlig trener. Denne timen passer for alle, enten du er nybegynner eller godt vant med trening. Dersom du har behov for videre oppfølging, har vi et stort utvalg av PT-tjenester, kurs og grupper ved senteret. Dersom du har utfordringer i muskel- eller skjelettsystemet, har vi både muskelterapeut og idrettsterapeut tilknyttet senteret.

For deg som liker å trene på egenhånd, har vi et stort utvalg av kondisjon- og styrkeapparater. For deg som motiveres av å trene med andre, tilbyr vi ca. 25 gruppetimer hver uke, med timer som styrke, mobilitet, sirkeltrening, yoga og egne timer for godt voksne.

Vi ønsker å tilrettelegge for trening og fysisk aktivitet for alle, uavhengig av alder, form og forutsetninger. Ta turen innom vårt senter for en hyggelig prat - vi er klar for å hjelpe deg i gang.

Velkommen til oss på Mysen! 

Åpningstider

Mandag-Søndag

05:00 - 24:00

Bemannede tider

Mandag-Fredag

09:00 - 12:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Opsahlveien 1A, 1850 Mysen

Telefon

46971789

E-post

Kontakt oss

Parkering

Rikelig med gratis parkering tilknyttet senteret

Personlige trenere

T-MOV-00248

Dag Øyvind Tønsberg

Personlig trener, Nivå 3

Treningssentre

MOVA Mysen

Bli kjent med meg
T-MOV-00098

Linn Helen Solbakken Fjeld

Personlig trener, Nivå 2

Treningssentre

MOVA Mysen

Bli kjent med meg
T-MOV-00247

Linn-Sirén Linnerud

Personlig trener, Nivå 2

Treningssentre

MOVA Mysen

Bli kjent med meg

Sentre i nærheten

T-MOV-00018

MOVA Bjørkelangen Serviceveien

Serviceveien 1

Bjørkelangen, 1940

Stengt

Gå til senterside

Selvbetjent senter

T-MOV-00121

MOVA Bjørkelangen

Nedre Bliksrudvei 7

Bjørkelangen, 1940

Stengt

Gå til senterside