T-MOV-00460

Selvbetjent senter

MOVA Skien

Åpent (stenger kl. 23:00)

Hos MOVA Skien kan du trene når det passer deg best. Vi har åpent mellom kl. 05 - 23 - 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn på senteret ved hjelp av din personlige MOVA app.

MOVA Skien ligger i 2 etasje på Arkaden kjøpesenter, sentralt og med lett fremkommelighet. Senteret ligger i lyse, innbydende lokaler, og inneholder alt du trenger til din styrke-, kondisjons- eller funksjonelle treningsøkt. Senteret er primært ubemannet, men senterleder Anette Tollefsen, bedre kjent som "Sterk med Anette", vil være å treffe på senteret de fleste dager i uken. MOVA Skien passer for alle som liker egentrening og som ikke har behov for gruppetrening eller bemanning.

Skulle du allikevel ha behov for en samtale om trening, kosthold eller ønske en kroppsanalyse, kan du kontakte senterleder (95886699) - så hjelper hun deg videre!

Vi jobber hardt for å være et ryddig, rent og godt gym å trene på. Senteret har adgangskontroll og kameraovervåking slik at du kan føle deg trygg når du trener, uansett tidspunkt på døgnet. 

 

Som MOVA medlem kan du velge å oppgradere ditt medlemskap, slik at du kan benytte deg av alle våre sentre over hele landet. Dette tilbudet er perfekt for deg som er mye på farten.

 

Velkommen til oss i Skien!

Åpningstider

Mandag-Søndag

05:00 - 23:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Arkaden Skien Storsenter, Bruene 1, 3724 Skien

Telefon

95 88 66 99

E-post

Kontakt oss

Følg oss

Instagram

Parkering

3 timer gratis parkering tilknyttet kjøpesenteret. Husk å registrere bilens reg.nr når du kommer på trening!

Sentre i nærheten

Selvbetjent senter

Nr1 Fitness Ullevål

MOVA Skjelsvik

Øvre Lundeveg 1

Porsgrunn, 3941

Åpent (stenger kl. 23:00)

Gå til senterside

Selvbetjent senter

Nr1 Fitness

MOVA Stathelle

Krabberødveien 6

Stathelle, 3960

Døgnåpent (00:00-24:00)

Gå til senterside