Nr1 Fitness Skien

Selvbetjent senter

Nr1 Fitness Skien

En del av MOVA

Åpent (stenger kl. 23:00)

Hos Nr1 Fitness Skien kan du trene når det passer deg best. Vi har åpent mellom kl. 05 - 24, hver dag, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn på senteret ved hjelp av ditt personlige nøkkelkort.

Nr1 Fitness Skien ligger i 2 etg på Arkaden kjøpesenter, sentralt og med lett fremkommelighet. Senteret ligger i lyse, innbydende lokaler, og inneholder alt du trenger til din styrke-, kondisjons- eller funksjonelle treningsøkt. Senteret er primært ubemannet, men senterleder Anette Tollefsen, bedre kjent som "Sterk med Anette", vil være å treffe på senteret de fleste dager i uken. Nr1 Fitness Skien passer for alle som liker egentrening og som ikke har behov for gruppetrening eller bemanning.

 

Senteret vårt er ubemannet, og passer perfekt for deg som ikke har behov for bemanning eller et gruppetimetilbud. Alle våre treningssentre har adgangskontroll og kameraovervåking slik at du kan føle deg trygg når du trener, uansett tidspunkt på døgnet. 

 

Som Nr1 Fitness medlem kan du velge å oppgradere ditt medlemskap, slik at du kan benytte deg av alle våre sentre over hele landet. Dette tilbudet er perfekt for deg som er mye på farten.

 

Velkommen til oss i Skien!

Åpningstider

Mandag-Søndag

06:00 - 23:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Arkaden Skien Storsenter, Bruene 1, 3724 Skien

Telefon

92992000

E-post

Kontakt oss

Parkering

3 timer gratis parkering tilknyttet kjøpesenteret. Husk å registrer bilens reg.nr når du kommer på trening

Sentre i nærheten

Selvbetjent senter

Nr1 Fitness Ullevål

Nr1 Fitness Skjelsvik

Øvre Lundeveg 1

Porsgrunn, 3941

Åpent (stenger kl. 23:00)

Gå til senterside

Selvbetjent senter

Nr1 Fitness

Nr1 Fitness Stathelle

Krabberødveien 6

Stathelle, 3960

Døgnåpent (00:00-24:00)

Gå til senterside