Nr1 Fitness Ullevål

Selvbetjent senter

MOVA Brandbu

Åpent (stenger kl. 24:00)

Hos MOVA Brandbu kan du trene når det passer deg best. Vi har åpent hver dag mellom kl. 06 - 24, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn på senteret ved hjelp av din personlige innlogging.

MOVA Brandbu ligger i Storlinna 73, midt i Brandbu sentrum. Senteret har svært sentral beliggenhet, og ankommer du senteret med bil, kan du parkere gratis i tilknytning til senteret.

Senteret på Brandbu er ubemannet, og passer perfekt for deg som ikke har behov for bemanning eller et gruppetimetilbud. Lokalene er nyoppusset i 2023/2024 og fremstår som lyse og innbydende, og har alt utstyr du måtte trenge for en god styrke- eller kondisjonsøkt. Skulle du imidlertid ønske å kunne trene gruppetimer, vil det være mulig å oppgradere ditt medlemskap og få tilgang til øvrige MOVA sentre i området. Nærmeste senter med gruppetimer er Mova Gran.

For deg som ønsker hjelp til å gå ned i vekt og endre din vaner, vil vårt Trine Dahlmo kurs kunne være et flott alternativ. Dette holdes på vårt senter i Gjøvik, og våre dyktige kursholdere hjelpe deg med å nå dine mål, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere.

Vi har også dyktige, personlige trenere, som kan hjelpe deg i gang eller med å jobbe mot spesifikke mål.

Velkommen til oss på Brandbu!

Åpningstider

Mandag-Søndag

06:00 - 24:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Storlinna 73, 2760 Brandbu

Telefon

61 31 36 50

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering.

Sentre i nærheten

TT Gran

MOVA Gran

Smiegata 3

Gran, 2750

Åpent (stenger kl. 24:00)

Gå til senterside

Selvbetjent senter

Mysen Trening

TT Jevnaker

Storgata 18

Jevnaker, 3520

Åpent (stenger kl. 22:00)

Gå til senterside