Nr1 Fitness

Selvbetjent senter

Nr1 Fitness Austrheim

En del av MOVA

Døgnåpent (00:00-24:00)

Hos Nr1 Fitness Austrheim kan du trene når det passer deg best. Senteret er åpent hele døgnet, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn på senteret ved hjelp av ditt personlige nøkkelkort.

Nr1 Fitness Austheim ligger på Mastrevik Torg, i hjertet av Austrheim. Senteret har god fremkommelighet, og ankommer du senteret med bil, kan du parkere gratis på en av våre mange parkeringsplasser.

Senteret på Austrheim er en underavdeling av Nr1 Fitness Lindås, og er et lite og intimt nærsenter. Dette er det perfekte valg for deg som ikke har behov for bemanning eller et gruppetimetilbud. Senteret fremstår som lyst og trivelig, og har alt utstyr du måtte trenge for en god styrke- eller kondisjonsøkt. Skulle du imidlertid ønske et enda bredere utvalg, og å kunne trene gruppetimer, vil du kunne finne dette ved vår avdeling på Lindås.

For deg som ønsker hjelp til å gå ned i vekt og endre din vaner, vil Livea livsstilskurs kunne være et flott alternativ. Her vil våre dyktige kursholdere hjelpe deg med å nå dine mål, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere. Trenger du hjelp til å komme i gang med et treningsprogram, har vi også dyktige personlige trener på vårt hovedsenter, som kan bistå deg med dette.

Velkommen til oss!

Åpningstider

Mandag-Søndag

Døgnåpent (00:00-24:00)

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Sætremarka Mastrevik Torg, 5943 Austrheim

Telefon

92992000

E-post

Kontakt oss

Parkering

Stor, gratis parkeringsplass

Sentre i nærheten

T-MOV-00063

Nr1 Fitness Lindås

Lindås Senter

Lindås, 5951

Døgnåpent (00:00-24:00)

Gå til senterside

Selvbetjent senter

T-MOV-00044

MOVA Ågotnes

Skjergardsvegen 1370

Ågotnes, 5363

Stengt

Gå til senterside