T-MOV-00061

MOVA Langesund

Døgnåpent (00:00-24:00)

Hos MOVA Langesund kan du trene når det passer deg. Vi har åpent 24 timer i døgnet, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn ved hjelp av ditt nøkkelkort. Dersom du liker å trene sammen med andre, tilbyr vi 20 ulike timer hver uke. For deg som foretrekker å trene alene, har vi en godt utstyrt styrke- og kondisjonspark.

MOVA Langesund ligger vegg i vegg med Badeparken i Langesund, ca. 6 min med bil fra Brotorvet på Stathelle. Senteret har enkel fremkommelighet, og det er godt med gratis parkeringsplasser i direkte tilknytning til senteret.

For å sikre en trygg og god start på din trening , vil du ved innmelding få tilbud om en gratis introduksjonstime med personlig trener. Denne timen passer for alle, enten du er nybegynner eller godt vant med trening. Dersom du har behov for tettere oppfølging, har vi et stort utvalg av PT-tjenester, kurs og grupper ved senteret.

MOVA Langesund er kjent for sine populære Livea livsstilskurs, og ønsker du å gjøre endringer i din livsstil og gå ned i vekt, hjelper våre dyktige kursholdere og veiledere med å finne det opplegget som passer deg, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å gå ned. Dersom du skulle ha behov for hjelp med vonde muskler og ledd, har vi både fysioterapeuter og kiropraktor tilgjengelig i våre lokaler.

Vi ønsker å tilrettelegge for trening og fysisk aktivitet for alle aldersgrupper, og har derfor en nedre aldersgrense på 13 år. Dette forutsetter imidlertid at man trener sammen med mor eller far. Vi ønsker også å tilby noe mer enn kun trening, og legger opp til ulike aktiviteter på senteret. På vinterstid vil du kunne bli med oss på isbading, på sommeren tar vi treningen med ut på bryggekanten.

Vårt mål er å få så mange som mulig i bevegelse, uavhengig om du er 13 eller 93, nybegynner eller godt trent. Velkommen til oss.

Åpningstider

Mandag-Søndag

Døgnåpent (00:00-24:00)

Bemannede tider

Mandag-Torsdag

09:00 - 13:00

16:00 - 20:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Stathelleveien 33, 3970 Langesund

Telefon

47710477

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering

Personlige trenere

Charlotte Amundsen Rønningen

Charlotte Amundsen Rønningen

Personlig trener, Nivå 2

Treningssentre

MOVA Langesund

Bli kjent med meg
T-MOV-00100

Nancy Ann Helgesen

Personlig trener, Nivå 2

Treningssentre

MOVA Langesund

Bli kjent med meg

Sentre i nærheten

Selvbetjent senter

Nr1 Fitness

MOVA Stathelle

Krabberødveien 6

Stathelle, 3960

Døgnåpent (00:00-24:00)

Gå til senterside

Selvbetjent senter

Nr1 Fitness Ullevål

MOVA Skjelsvik

Øvre Lundeveg 1

Porsgrunn, 3941

Stengt

Gå til senterside