Mova Straume

MOVA Straume

Døgnåpent (00:00-24:00)

Hos MOVA Straume kan du trene når det passer deg. Vårt treningssenter har åpent 24 timer i døgnet, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn med din personlige innlogging. Vi tilbyr et stort utvalg av gruppetimer, i tillegg til en godt utstyrt styrke- og kondisjonsavdeling, og et eget område for Premium timer.

MOVA Straume ligger like bak Sartor senter, til venstre ved innkjørselen til Kystby garasjen. Senteret har enkel fremkommelighet, og ankommer du senteret med bil, kan du parkere gratis like utenfor.

For å sikre en trygg og god start som medlem ved senteret, vil du ved innmelding få tilbud om en introduksjonstime med personlig trener som er inkludert i medlemskapet. Denne timen passer for alle, enten du er nybegynner eller godt vant med trening. Har du behov for tettere oppfølging, har vi et godt utvalg av PT-tjenester, kurs og grupper.

Dersom du har ønske om å gjøre endringer i din livsstil, har vi dyktige kursholdere som hjelper deg med å ta grep. Gjennom Livea livsstilskurs hjelper vi deg med å etablere nye, sunne vaner, samtidig som vi hjelper deg ned i vekt. Vi har ulike kurs tilpasset ulike målgrupper, om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere, finner vi et tilbud som passer deg.

MOVA Straume har et variert utvalg av timer og tilbud, alt fra et bredt utvalg gruppetimer, både i sal og som Premium tilbud i vårt Red room og Bluezone, til Biocircuit, Helsemedlemskap og trening for spesifikke grupper. I tillegg har vi dyktige behandlere tilknyttet senteret, og hos oss finner du både fysioterapeut, muskelterapeut, psykomotorisk fysioterapeut og massør.

På senteret finner du også badstu, solarium og massasjeseng, for deg som ønsker å avslutte treningsøkten med en rolig stund for deg selv.

For deg som ønsker tilgang til enda flere sentre i området, kan du oppgradere ditt medlemskap og få tilgang til fire andre MOVA sentre på øyen, på Skogsvåg, i Straumeparken og to sentre ved Ågotnes Torg.

Ønsker du å booke fysioterapi? Klikk her: MOVA AS (aspit.no) Dersom du har spørsmål til vår fysioterapaut kontakt Pia på mail: pia.ovstedal@mova.no

Velkommen til oss på Straume!

Åpningstider

Mandag-Søndag

Døgnåpent (00:00-24:00)

Bemannede tider

Mandag-Torsdag

09:00 - 14:00

16:00 - 21:00

Fredag

09:00 - 14:00

Lørdag

10:00 - 13:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Arefjordvegen 21, 5353 Straume

Telefon

47710477

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering

Sentre i nærheten

Selvbetjent senter

Mova Straume

MOVA Straumeparken

Straumeparken – Smålonane 2

Straume, 5353

Døgnåpent (00:00-24:00)

Gå til senterside
T-MOV-00064

MOVA Mathopen

Skareveien 1A

MATHOPEN, 5174

Døgnåpent (00:00-24:00)

Gå til senterside