Ullevål

Selvbetjent senter

TT Harestua

Stengt

Hos TT Harestua kan du trene når det passer deg. Vi har åpent hver dag mellom kl. 05 - 24, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn ved hjelp av din personlige innlogging. Vi har en godt utstyrt styrke- og kondisjonsavdeling, og tilbyr også enkelte gruppetimer hver uke, for deg som trives best med å trene sammen med andre.

TT Harestua i Kvernhusvegen 23, like bak Mail 4 You. Senter har enkel fremkommelighet, og ankommer du senteret med bil, har vi rikelig med parkeringsplasser i direkte tilknytning til senteret.

Senteret fremstår som lyst og trivelig, og inneholder alt du måtte trenge av utstyr for en vellykket treningsøkt. Etter endt trening kan du nyte en avslappende tur i vår badstu.

Ønsker du hjelp til å gå ned i vekt og endre din vaner, vil våre Trine Dahlmo kurs kunne være et flott alternativ for å hjelpe deg på vei. Her vil våre dyktige kursholdere hjelpe deg med å nå dine mål, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere. Kursene avholdes ved MOVA Gjøvik.

Vi ønsker å tilrettelegge for gode treningsopplevelser for alle, uavhengig av alder og nivå, og tilbyr derfor gruppetimer som favner alle aldersgrupper og nivåer. For våre godt voksne medlemmer, tilbyr vi tilpassede gruppetimer to dager i uken. Øvrige gruppetimer holdes primært senere på dagen, og vi tilbyr timer som styrke, x-fit og sykkel.

Velkommen til oss på Harestua!

Åpningstider

Mandag-Søndag

07:00 - 22:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Kvernhusvegen 23, 2743 Harestua

Telefon

613 13 650

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering

Sentre i nærheten

TT Gran

MOVA Gran

Smiegata 3

Gran, 2750

Stengt

Gå til senterside
Nr1 Fitness Ullevål

MOVA Ullevål

Ullevål kino, Vestgrensa 2

Oslo, 0851

Stengt

Gå til senterside