Form

MOVA Ågotnes Torg

Døgnåpent (00:00-24:00)

Hos MOVA Ågotnes Torg kan du trene når det passer deg. Vårt treningssenter har åpent 24 timer i døgnet, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn med din personlige innlogging. Vi har et bredt utvalg av gruppetimer, i tillegg til en godt utstyrt styrke- og kondisjonsavdeling.

MOVA Ågotnes Torg ligger sentralt plassert på Ågotnes, i etasjen under Rema 1000 på Ågotnes Torg. Senteret ligger ca. 12 min fra Straume, og ankommer du senteret med bil, kan du parkere gratis like utenfor.

For å sikre en trygg og god start som medlem ved senteret, vil du ved innmelding få tilbud om en introduksjonstime med personlig trener som er inkludert i medlemskapet. Denne timen passer for alle, enten du er nybegynner eller godt vant med trening. Har du behov for tettere oppfølging, har vi et godt utvalg av PT-tjenester, kurs og grupper.

Dersom du har ønske om å gjøre endringer i din livsstil, har vi dyktige kursholdere som hjelper deg med å ta grep. Gjennom Livea livsstilskurs hjelper vi deg med å etablere nye, sunne vaner, samtidig som vi hjelper deg ned i vekt. Vi har ulike kurs tilpasset ulike målgrupper, om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere, finner vi et tilbud som passer deg.

For deg som ønsker å teste ut en annerledes type trening, anbefaler vi deg å prøve trening i vårt Red room og Blue room. Etter endt trening ønsker mange å slappe av med en tur i badstuen eller vår massasjeseng, og skulle du ha behov for hjelp til å mykne opp vonde muskler og ledd, finner du både fysioterapeut, muskelterapeut og massører tilknyttet senteret.

Ønsker du å booke fysioterapi? Klikk her: MOVA AS (aspit.no) Dersom du har spørsmål til vår fysioterapaut kontakt Pia på mail: pia.ovstedal@mova.no

Skulle du ønske tilgang til enda flere sentre i området, kan du oppgradere ditt medlemskap og få tilgang til fire andre MOVA sentre på øyen. MOVA Ågotnes ligger kun ett minutts gange fra MOVA Ågotnes Torg, i tillegg finner du to MOVA sentre på Straume og ett på Skogsvåg.

 

Velkommen til oss på Ågotnes Torg!

Åpningstider

Mandag-Søndag

Døgnåpent (00:00-24:00)

Bemannede tider

Mandag-Torsdag

17:00 - 20:00

Fredag

09:00 - 13:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Skjergardsvegen 1362, 5363 Ågotnes

Telefon

47710477

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering, noe begrenset antall plasser

Sentre i nærheten

Selvbetjent senter

T-MOV-00044

MOVA Ågotnes

Skjergardsvegen 1370

Ågotnes, 5363

Stengt

Gå til senterside

Selvbetjent senter

Mova Straume

MOVA Straumeparken

Straumeparken – Smålonane 2

Straume, 5353

Døgnåpent (00:00-24:00)

Gå til senterside