Mova Valderøya

Selvbetjent senter

MOVA Valderøya

Stengt

Hos MOVA Valderøya kan du trene når det passer deg. Senter er åpent mellom kl. 05 - 23 hver dag, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn ved hjelp av din personlige innlogging.

MOVA Valderøya ligger på Ytterland på Valderøy. Med ankomst fra Valderøy, ta andre til venstre etter rundkjøringen. Dersom du ankommer senteret med bil, kan du parkere gratis i tilknytning til senteret.

Senteret på Valderøya er ubemannet, og passer perfekt for deg som ikke har behov for bemanning eller et gruppetimetilbud. Senteret fremstår som lyst og innbydende, og har alt utstyr du måtte trenge for en god styrke- eller kondisjonsøkt. Vi har i tillegg 3 squashbaner tilknyttet senteret, for deg som ønsker variasjon i treningen. Skulle du ha et ønske å kunne trene gruppetimer i tillegg, vil det være mulig å oppgradere ditt medlemskap, og få tilgang til øvrige MOVA sentre i området.

For deg som ønsker hjelp til å gå ned i vekt og endre din vaner, vil Livea livsstilskurs kunne være et flott alternativ som også vil tilbys på våre bemannede MOVA sentre. Denne sesongen starter vi kurs på MOVA Giske. Her vil være dyktige kursholdere hjelpe deg med å nå dine mål, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere.

Velkommen til oss på MOVA Valderøya!

Åpningstider

Mandag-Søndag

05:00 - 23:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Ytterlandshavna 5, 6050 Valderøya

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering

Sentre i nærheten

Sprek365

MOVA Vigra

Gjøsund

Vigra, 6040

Stengt

Gå til senterside
Sprek365

MOVA Skarbøvik

Skarbøvikgata 25

Ålesund, 6006

Stengt

Gå til senterside