Nr1 Fitness Ullevål

Selvbetjent senter

Nr1 Fitness Nesbru

En del av MOVA

Døgnåpent (00:00-24:00)

Hos Nr1 Fitness Nesbru kan du trene når det passer deg. Vi har åpent 24 timer i døgnet, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn ved hjelp av ditt nøkkelkort.

Nr1 Fitness Nesbru ligger på Fekjan på Nesbru, med god fremkommelighet og bussholdeplass like ved senteret. Dersom du ankommer senteret med bil, kan du parkere gratis i tilknytning til senteret.

Senteret på Nesbru er ubemannet, og passer perfekt for deg som ikke har behov for bemanning eller et gruppetimetilbud. Senteret fremstår som lyst og innbydende, med utstyr fra Hammer Strength og Life Fitness - alt du måtte trenge for en god styrke- eller kondisjonsøkt. Skulle du imidlertid ønske å kunne trene gruppetimer også, vil det være mulig å oppgradere ditt medlemskap, og få tilgang til øvrige Nr1 Fitness sentre. I løpet av 2024 vil du få mulighet til å trene ved alle sentre som er innunder MOVA grupperingen.

Dersom du trenger hjelp til å komme i gang med treningen, eller støtte på vei mot et spesifikt treningsmål, vil en personlig trener kunne hjelpe deg med både planlegging og gjennomføring. Vårt mål er å få så mange som mulig i bevegelse, uavhengig om du er 15 eller 85, nybegynner eller godt trent.

Velkommen til Nr1 Fitness Nesbru!

Åpningstider

Mandag-Søndag

Døgnåpent (00:00-24:00)

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Fekjan 29, 1394 Nesbru

Telefon

92992000

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering

Personlige trenere

Eirik Langemyr

Eirik Langemyr

Personlig trener, Nivå 3

Treningssentre

Nr1 Fitness Nesbru

Bli kjent med meg

Sentre i nærheten

Gnist

Gnist Gjettum

Durudveien 37

Haslum, 1344

Stengt

Gå til senterside
Gnist

Gnist Nadderud

Haukeveien 11

Bekkestua, 1357

Stengt

Gå til senterside