Nr1 Fitness Fanatorget

Selvbetjent senter

MOVA Fanatorget

Døgnåpent (00:00-24:00)

Hos MOVA Fanatorget kan du trene når det passer deg best. Vi har åpent 24/7, hver dag, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn på senteret ved hjelp av din MOVA-app.MOVA Fanatorget ligger sentralt plassert på Sandsli og har god tilgjengelighet med både buss og bil.

MOVA Fanatorget ligger sentralt plassert på Sandsli, og har god fremkommelighet med både buss og bil. Dersom du ankommer senteret med bil, kan du parkere på våre gratis parkeringsplasser tilknyttet senteret.

Parkering:

  • Plassene er i regi av VestPark.
  • Du kan parkere gratis i 2 timer mellom kl. 07.00 og 23.15 mandag til lørdag, og 1 time mellom kl. 09.00 og 22.15 på søndager.
  • For å utvide parkeringstiden med 2 ekstra timer, kan du registrere bilens registreringsnummer på skjermen i lokalet.
  • Om skjermen ikke fungerer, må du kontakte VestPark.
  • Utover gratis parkeringstid koster parkering 13 kr per påbegynt halvtime.

Senteret på Fanatorget er ubemannet, og passer perfekt for deg som ikke har behov for bemanning eller et gruppetimetilbud. Senteret fremstår som lyst og innbydende, og har alt utstyr du måtte trenge for en god styrke- eller kondisjonsøkt. Skulle du imidlertid ønske å kunne trene gruppetimer også, vil det være mulig å oppgradere ditt medlemskap, og få tilgang til øvrige Nr1 Fitness sentre i området. Nærmeste bemannede sentre som også tilbyr gruppetimer vil være Nr1 Fitness Fyllingsdalen, hvor du kan velge blant over 50 gruppetimer hver uke.

For deg som ønsker hjelp til å gå ned i vekt og endre din vaner, vil Livea livsstilskurs kunne være et flott alternativ som også vil tilbys på våre bemannede MOVA sentre. Her vil våre dyktige kursholdere hjelpe deg med å nå dine mål, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere.

Velkommen til oss på Fanatorget!

Åpningstider

Mandag-Søndag

Døgnåpent (00:00-24:00)

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Aurdalslia 10, 5253 Sandsli Sandsli

Telefon

47710477

Parkering

Vi har to timer gratis parkering på ukedager, én time på søndager. Ønsker du utvidet gratis parkering, registrerer du ditt kjøretøy på VestPark sitt nettbrett i inngangspartiet.

Sentre i nærheten

Selvbetjent senter

Nr1 Fitness

MOVA Ortuflaten

Ortuflaten 46

Fyllingsdalen, 5143

Stengt

Gå til senterside
T-MOV-00048

MOVA Fyllingsdalen

Løvåsveien 20

Fyllingsdalen, 5145

Døgnåpent (00:00-24:00)

Gå til senterside