5 grunner til å trene på treningssenter

Det er mange grunner til å trene på treningssenter! Har du et ønske om å komme i bedre form, men vet ikke helt om treningssenter er noe for deg? Da bør du lese videre!

Inspirasjon

Mova Straume

Det er mange grunner til å trene på treningssenter! Har du et ønske om å komme i bedre form, men vet ikke helt om treningssenter er noe for deg? Da bør du lese videre! Vi i Nr1 Fitness mener nemlig at trening på treningssenter passer absolutt alle, uansett utgangspunkt eller treningsnivå. Her har vi samlet våre fem beste grunner til å trene på treningssenter – kanskje du har en annen grunn som du vil dele med oss?

1. Alt utstyret du trenger – på én plass

På treningssenter finner du alt du trenger av utstyr for å trene. Du finner alt du trenger til styrketrening, kondisjonstrening og funksjonell trening – alt innenfor treningssenterets vegger! Det er godt dokumentert at man må utfordre seg selv for å videreutvikle sin fysiske form, uansett om det er styrke eller kondisjon det gjelder. På treningssenteret har du alt du trenger for å legge på litt ekstra utfordring!

2. Så sosialt som du selv ønsker det

Liker du å bruke treningssenteret som en sosial møteplass? Eller er du en som helst trener for deg selv? Begge deler er fullt mulig på et treningssenter! Bli med på gruppetimer på våre fullskalasentre eller heng i kaffekroken dersom du er der for den sosiale tilhørigheten. Ta på deg hodetelefoner og tren for deg selv dersom det er slik du ønsker det!

3. Tilgjengelig eksperthjelp når du trenger det

På treningssenteret har du mulighet for å prate med blant annet en personlig trener som kan veilede deg og treningen din. På flere av våre treningssentre tilbyr vi også kostholdsveiledning og fysioterapi/massasje dersom du trenger det. Vi er her for at du skal kunne nå dine mål.

4. Muligheter for å prøve noe nytt

På et treningssenter er det gode muligheter for å prøve noe nytt og booste motivasjonen. Du kan for eksempel benytte deg av det store utvalget av utstyr som er tilgjengelig – der er det helt sikkert noe du ikke har prøvd før. Kanskje du vil prøve en treningsøkt med kettlebell eller assault bike? Du kan også teste deg gjennom det store utvalget gruppetimer som finnes på mange av våre treningssentre. Der finner du helt sikkert en gruppetime du vil like ekstra godt!

5. Alle er mest opptatt av seg selv

Er du bekymret for å trene på treningssenter fordi du er redd for å få uønsket oppmerksomhet fra andre? Dette er en grunn som mange oppgir for å ikke trene på senter. Vi vil gjerne minne deg på at de aller fleste er mest opptatt av seg selv på trening! Prøv å holde fokuset på deg selv og det du skal oppnå på trening, og glem omgivelsene. De aller fleste andre gjør det samme!