Nr1 Fitness

Selvbetjent senter

Nr1 Fitness Stathelle

En del av MOVA

Døgnåpent (00:00-24:00)

Hos Nr1 Fitness Stathelle kan du trene når det passer deg best. Vi har åpent 24/7, hver dag, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn på senteret ved hjelp av ditt personlige nøkkelkort.

Nr1 Fitness Stathelle ligger sentralt plassert ved Brotorvet på Stathelle, og har god fremkommelighet med både buss og bil. Ankommer du senteret med buss, er bussholdeplassen ca. 100 meter fra senteret, og kommer du med bil, kan du parkere på våre gratis parkeringsplasser tilknyttet senteret.

Senteret på Stathelle er en underavdeling av Nr1 Fitness Langesund, og passer perfekt for deg som ikke har behov for bemanning eller et gruppetimetilbud. Senteret fremstår som lyst og innbydende, og har alt utstyr du måtte trenge for en god styrke- eller kondisjonsøkt. Skulle du imidlertid ønske å kunne trene gruppetimer også, vil du få tilgang til dette på hovedsenteret vårt i Langesund.

For deg som ønsker hjelp til å gå ned i vekt og endre din vaner, vil Livea livsstilskurs kunne være et flott alternativ. Her vil våre dyktige kursholdere hjelpe deg med å nå dine mål, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere. Skulle du ha behov for hjelp med å sette opp et treningsprogram, kan du også kontakte vårt hovedsenter, så hjelper en av våre dedikerte PTer deg.

Velkommen til oss på Stathelle!

Åpningstider

Mandag-Søndag

Døgnåpent (00:00-24:00)

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Krabberødveien 6, 3960 Stathelle

Telefon

92992000

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering

Sentre i nærheten

Selvbetjent senter

Nr1 Fitness Ullevål

Nr1 Fitness Skjelsvik

Øvre Lundeveg 1

Porsgrunn, 3941

Stengt

Gå til senterside
T-MOV-00061

Nr1 Fitness Langesund

Stathelleveien 33

Langesund, 3970

Døgnåpent (00:00-24:00)

Gå til senterside