Nr1 Fitness Kronstad

Selvbetjent senter

MOVA Kronstad

Døgnåpent (00:00-24:00)

Hos MOVA Kronstad kan du trene når det passer deg best. Vi har åpent 24 timer i døgnet, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn på senteret ved hjelp av ditt personlige nøkkelkort.

MOVA Kronstad ligger sentralt plassert i Kronstadparken, kun 1 min kjøring fra Danmarksplasskrysset. Senteret har enkel fremkommelighet, og ankommer du senteret med bil, kan du parkere på den store parkeringsplassen like utenfor senteret, mot betaling.

Senteret på Kronstad er ubemannet, og passer perfekt for deg som ikke har behov for bemanning eller et gruppetimetilbud. Senteret fremstår som lyst og innbydende, og har alt utstyr du måtte trenge for en god styrke- eller kondisjonsøkt. Skulle du imidlertid ønske å kunne trene gruppetimer også, vil det være mulig å oppgradere ditt medlemskap, og få tilgang til øvrige Nr1 Fitness sentre i området. Nærmeste bemannede sentre som også tilbyr gruppetimer vil være MOVA Fyllingsdalen, hvor du kan velge blant over 50 gruppetimer hver uke, og Nr1 Fitness Landås, med om lag 20 gruppetimer i uken.

For deg som ønsker hjelp til å gå ned i vekt og endre din vaner, vil Livea livsstilskurs kunne være et flott alternativ som også vil tilbys på våre bemannede MOVA sentre. Her vil våre dyktige kursholdere hjelpe deg med å nå dine mål, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere.

Velkommen til oss på Kronstad!

Åpningstider

Mandag-Søndag

Døgnåpent (00:00-24:00)

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Edvard Griegsvei 3A, 5059 BERGEN

Telefon

47710477

Parkering

Rikelig med parkering mot betaling.

Sentre i nærheten

Selvbetjent senter

Nr1 Fitness Ullevål

MOVA Nordnes

Strandgaten 64

Bergen, 5004

Stengt

Gå til senterside

Selvbetjent senter

T-MOV-00015

MOVA Sandviken

Nye Sandviksveien 9

Bergen, 5003

Stengt

Gå til senterside