Mova Straume

Selvbetjent senter

MOVA Straumeparken

Døgnåpent (00:00-24:00)

Hos MOVA Straumeparken kan du trene når det passer deg. Vårt treningssenter har åpent 24 timer i døgnet, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn ved hjelp av din personlige innlogging.

MOVA Straumeparken ligger i Straumeparken bak Sartor senter, like ved Møbelringen og Byggern. Senteret har svært sentral beliggenhet, og ankommer du senteret med bil, kan du parkere gratis i tilknytning til senteret.

Senteret i Straumeparken er ubemannet, og passer perfekt for deg som ikke har behov for bemanning eller et gruppetimetilbud. Lokalene fremstår som lyse og innbydende, og har alt utstyr du måtte trenge for en god styrke- eller kondisjonsøkt.

Skulle du imidlertid ønske å kunne trene gruppetimer, vil det være mulig å oppgradere ditt medlemskap og få tilgang til øvrige MOVA sentre i området. MOVA Straume ligger kun et par minutters gange fra Straumeparken, på Ågotnes finner du to MOVA sentre, og vi har også et senter på Skogsvåg.

For å sikre en trygg og god start som medlem ved MOVA Straumeparken, vil du ved innmelding få tilbud om en introduksjonstime med personlig trener, som er inkludert i medlemskapet. Denne timen passer for alle, enten du er nybegynner eller godt vant med trening. Har du behov for tettere oppfølging, har vi et godt utvalg av PT-tjenester, kurs og grupper.

 

Dersom du har ønske om å gjøre endringer i din livsstil, har vi dyktige kursholdere som hjelper deg med å ta grep. Gjennom Livea livsstilskurs hjelper vi deg med å etablere nye, sunne vaner, samtidig som vi hjelper deg ned i vekt. Vi har ulike kurs tilpasset ulike målgrupper, om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere, finner vi et tilbud som passer deg.

Velkommen til oss i Straumeparken!

Åpningstider

Mandag-Søndag

Døgnåpent (00:00-24:00)

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Straumeparken – Smålonane 2, 5353 Straume

Telefon

47710477

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering i tilknytning til senteret. Noe begrenset antall.

Sentre i nærheten

Mova Straume

MOVA Straume

Arefjordvegen 21

Straume, 5353

Døgnåpent (00:00-24:00)

Gå til senterside
T-MOV-00064

Nr1 Fitness Mathopen

Skareveien 1A

MATHOPEN, 5174

Døgnåpent (00:00-24:00)

Gå til senterside