Hos MOVA Vigra kan du trene når det passer deg. Senteret er åpent mellom kl. 05 - 23, hver dag, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn ved hjelp av din personlige innlogging. Vi holder et stort antall gruppetimer hver uke, og har også en godt utstyrt styrke- og kondisjonsavdeling, for deg som foretrekker å trene alene.

MOVA Vigra ligger på Gjøsund på Vigra, med god fremkommelighet. Med ankomst fra Valderøy, tar man første til høyre etter Esso-stasjonen, og det er gode, gratis parkeringsmuligheter i tilknytning til senteret.

Senteret er nylig oppgradert, og fremstår innbydende med sine store, luftige lokaler. For deg som liker å trene egentrening, har vi et stort utvalg av styrke og kondisjonsapparater. Liker du å trene gruppetimer, har vi både saler for gruppetimer som styrke, dans, spinning, mølle og pilates, samt en egen funksjonell sal for crossfit inspirerte timer og bootcamps. For våre godt voksne medlemmer, tilbyr vi egne tilpassede seniortimer hver uke, og vi tilrettelegger for et godt, sosialt miljø.

Dersom du trenger hjelp til å oppnå dine mål eller strukturere din trening på en bedre måte, kan våre dyktige personlige trenere hjelpe deg med din trening, uavhengig av om du er nybegynner eller erfaren utøver.

For deg som ønsker hjelp til å gå ned i vekt og endre din vaner, vil Livea livsstilskurs kunne være et flott alternativ. Her vil være dyktige kursholdere hjelpe deg med å nå dine mål, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere.

Velkommen til oss på Vigra.

Åpningstider

Mandag-Søndag

05:00 - 23:00

Bemannede tider

Mandag

09:00 - 12:00

15:00 - 20:00

Tirsdag

09:00 - 12:00

17:00 - 20:00

Onsdag

09:00 - 12:00

15:00 - 20:00

Fredag

09:00 - 12:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Gjøsund, 6040 Vigra

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering

Personlige trenere

Annki Katrin Olsen

Annki Katrin Olsen

Personlig trener, Nivå 3

Treningssentre

MOVA Blindheim, MOVA Skarbøvik, Sprek365 Spjelkavik, MOVA Vigra

Bli kjent med meg
PT Eivind

Eivind Aarseth

Personlig trener, Nivå 2

Treningssentre

MOVA Vigra

Bli kjent med meg
PT Monica Rogne

Monica Rogne

Personlig trener

Treningssentre

MOVA Skarbøvik, MOVA Vigra

Bli kjent med meg

Sentre i nærheten

Selvbetjent senter

Mova Valderøya

MOVA Valderøya

Ytterlandshavna 5

Valderøya, 6050

Stengt

Gå til senterside
Sprek365

MOVA Skarbøvik

Skarbøvikgata 25

Ålesund, 6006

Stengt

Gå til senterside