Nr1 Fitness Arendal sentrum

Selvbetjent senter

MOVA Arendal Sentrum

Stengt

Hos MOVA Arendal sentrum kan du trene når det passer deg. Senteret har åpent mellom kl. 05 - 23, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn ved hjelp av ditt nøkkelkort.

MOVA Arendal sentrum er et ubemannede senter, lokalisert over Arendal Bowling. Senteret har en fantastisk beliggenhet, og i byggets underetasje finner man rikelig med parkeringsplasser. Vårt ubemannede senter er godt utstyrt med alt du måtte trenge for en god styrke-, kondisjon- eller funksjonell treningsøkt, og vi fører kvalitetsmerker som Atlantis, Hammer Strenght og Life Fitness.

Med ditt personlige medlemskort låser du deg enkelt inn på senteret. Alle våre treningssentre har adgangskontroll og kameraovervåking slik at du kan føle deg trygg når du trener, uansett tidspunkt på døgnet. 

 

Selv om senteret er ubemannet, vil du likevel finne flere dyktige personlige trenere på senteret i løpet av uken. De tar imot en-til-en kunder, og setter også opp PT-grupper, for deg som ønsker å trene samme med flere. Dersom du ønsker å trene gruppetimer, vil det være mulighet for å oppgradere ditt treningsmedlemskap, og få tilgang til Nr1 Fitness Krøgnes, som er en del av Krøgenes Handelspark. Her tilbys det over 40 gruppetimer hver uke, og de har også stor pågang på vårt populære Livea livsstilskurs, et kurs som hjelpe deg ned i vekt og med å endre din livsstil.

Velkommen til Arendal sentrum!

Åpningstider

Mandag-Søndag

05:00 - 24:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Friergangen 4, 4836 Arendal

Telefon

47710477

E-post

Kontakt oss

Parkering

Parkering i parkeringshus mot betaling

Personlige trenere

Dan Tomas Andersen

Dan Tomas Andersen

Personlig trener

Treningssentre

MOVA Arendal Sentrum, MOVA Krøgenes

Bli kjent med meg
Kitty Gundersen

Kitty Gundersen

Personlig trener, Nivå 3

Treningssentre

MOVA Arendal Sentrum, MOVA Krøgenes

Bli kjent med meg
Lisa Marie Kristoffersen

Lisa Marie Kristoffersen

Personlig trener, Nivå 1

Treningssentre

MOVA Arendal Sentrum, MOVA Krøgenes

Bli kjent med meg

Sentre i nærheten

T-MOV-00054

MOVA Krøgenes

Kystveien 244

Arendal, 4841

Døgnåpent (00:00-24:00)

Gå til senterside