T-MOV-00118

MOVA Vossabygg

Døgnåpent (00:00-24:00)

Hos MOVA Vossabygg kan du trene når det passer deg. Vi har åpent 24 timer i døgnet, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn ved hjelp av ditt nøkkelkort. Vi holder over 40 gruppetimer hver uke, og har også en godt utstyrt styrke- og kondisjonsavdeling, for deg som foretrekker å trene alene.

MVOA Vossabygg er vårt bemannede treningssenter på Voss, som ligger sentralt plassert samme bygg som Møbelringen og Voss Bowling. Ankommer du senteret med bil, er det rikelig med parkeringsplasser tilknyttet senteret.

For å sikre en trygg og god start på din trening , vil du ved innmelding få tilbud om en gratis introduksjonstime med personlig trener. Denne timen passer for alle, enten du er nybegynner eller godt vant med trening. Dersom du har behov for tettere oppfølging, har vi et stort utvalg av PT-tjenester, kurs og grupper ved senteret.

 

Hos MOVA Vossabygg kan du også melde deg på våre populære Livea livsstils- eller xpress kurs, og ønsker du å gjøre endringer i din livsstil og gå ned i vekt, hjelper våre dyktige kursholdere og veiledere med å finne det opplegget som passer deg, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å gå ned.

Med et ønske om å få flest mulig mennesker i bevegelse, har vi et bredt tilbud for både deg som liker å trene i gruppe, samt deg som foretrekker å trene på egenhånd. For deg som liker gruppeaktiviteter, tilbyr vi ukentlige timer som spinning, tabata, zumba, HIIT, TRX og yoga, blant noe. Trives du best med egentrening, har vi et stort utvalg av apparater og utstyr for styrke- og kondisjonstrening, samt et eget "crossfit inspirert" område. Ønsker du å prøve noe helt nytt, har vi en egen buldrevegg (klatrevegg) og hele 2 squashhaller. Å benytte seg av disse er inkludert i månedsprisen.

Vi ønsker å tilrettelegge for trening og fysisk aktivitet for alle aldersgrupper, og har derfor en nedre aldersgrense på 13 år. Dette forutsetter imidlertid at man trener sammen med mor eller far. For seniorer har vi et godt etablert treningsmiljø, med tilpassede gruppetimer og kaffekos hver uke.

Vårt mål er å få så mange som mulig i bevegelse, uavhengig om du er 13 eller 93, nybegynner eller godt trent. Velkommen til oss!

 

 

 

Åpningstider

Mandag-Søndag

Døgnåpent (00:00-24:00)

Bemannede tider

Mandag-Torsdag

10:00 - 12:00

16:00 - 20:30

Fredag

16:00 - 20:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Vossabygg 19, 5700 Voss

Telefon

47710477

E-post

Kontakt oss

Parkering

Rikelig med parkeringsmuligheter, mot betaling

Personlige trenere

T-MOV-00109

Johanna Skulstad Dregelid

Personlig trener, Nivå 3

Treningssentre

MOVA Vossabygg, MOVA Vangsgata

Bli kjent med meg
T-MOV-00110

Rønnaug Nedkvitne

Personlig trener, Nivå 3

Treningssentre

MOVA Vossabygg, MOVA Vangsgata

Bli kjent med meg
T-MOV-00112

Rutger Custers

Personlig trener, Nivå 2

Treningssentre

MOVA Vossabygg, MOVA Vangsgata

Bli kjent med meg
T-MOV-00111

Therese Bianca Haug

Personlig trener, Nivå 2

Treningssentre

MOVA Vossabygg, MOVA Vangsgata

Bli kjent med meg

Sentre i nærheten

Selvbetjent senter

T-MOV-00071

MOVA Vangsgata

Vangsgata 36

Voss, 5700

Døgnåpent (00:00-24:00)

Gå til senterside

Selvbetjent senter

T-MOV-00231

MOVA Myrkdalen

Budeiehaugen

Vossestrand, 5713

Stengt

Gå til senterside