Samme treningsglede som før – Trimhuset Horten blir MOVA

Trimhuset og Focus i Horten har i mange år vært synonymt med kvalitet og treningsglede. Nå tar de et nytt og spennende steg og blir en del av MOVA-familien.

Treningstips

Inspirasjon

T-MOV-00322

– Dette er en naturlig utvikling for oss, sier Vigdis Noomi Halvorsen, fungerende senterleder hos MOVA Horten. Hun har vært en sentral del av Trimhuset-teamet i 12 år og er gift med treningsgründer Espen André Halvorsen.

 – Vi har samme verdier og filosofi som MOVA - å motivere folk til et sunnere og mer aktivt liv. Vi bryr oss og ønsker å hjelpe mennesker. Nå får vi muligheten til å tilby enda mer til medlemmene våre.

MELD DEG INN HER!

Brenner for trening og helse

Trimhuset ble startet opp for over 20 år siden av Espen André Halvorsen og Irene Aarø. Espen hadde nettopp fullført sitt fysioterapistudium da han begynte å selge treningsutstyr i Oslo. Det var der han kom i kontakt med eieren av husleiekontrakten til et kommende treningssenter i Horten. Eieren ønsket å selge kontrakten, og Espen grep muligheten. Dette ble den spede begynnelsen på Trimhuset.

 – Espen hadde knapt penger til bensin i begynnelsen, men han lot seg ikke stoppe. Han sov til og med på en feltseng i resepsjonen, sier Vigdis og ler.

Med en sterk tro på at folk ønsket et lavterskel treningstilbud, vokste senteret seg raskt større. I dag er det tre betjente sentre og et ubetjent ekspress-senter, som alle blir MOVA i løpet av april.

Espen

– En god eier som satser

I løpet av årene har Trimhuset utvidet med flere sentre i Horten-området, og stiftet datterselskapet Focus. Nå er tiden kommet for en ny milepæl - overgangen til MOVA.

– Vi vil fortsette å drifte sentrene her i Horten på samme måte som før, med de samme tilbudene, aktivitetene og de ansatte folk kjenner. Men vi vil også dra nytte av å være en del av en større gruppe som MOVA, en eier som satser.

Blant fordelene Vigdis trekker fram, er muligheten til å trene på tvers av alle MOVA-sentrene i landet. Hun trekker også frem verdigrunnlaget de bygger på:

 – Vi er veldig opptatt av det sosiale aspektet og å skape en følelse av tilhørighet blant medlemmene våre, sier hun.

– Uavhengig av alder, bakgrunn eller treningserfaring, så skal alle føle seg velkommen. Det er treningsglede, mestring og et godt fellesskap som betyr mest hos oss.

T-MOV-00324

Bredt tilbud

MOVA Horten tilbyr et omfattende treningstilbud, fra myke timer som pilates og yoga til intensiv spinning og styrketrening. Med personlige trenere, moderne utstyr og både innendørs og utendørs treningsalternativer, kan MOVA hjelpe deg uavhengig av ferdighetsnivå.

– Vi har også et godt tilbud til seniorer med skreddersydde timer, sosiale arrangementer og turer.

Støtter lokalmiljøet

Trimhuset har også vært en aktiv støttespiller for lokale idrettslag og organisasjoner i Horten. Dette engasjementet vil de ta med seg inn i MOVA.

– Vi ser på oss selv som en del av lokalsamfunnet, og ønsker å bidra på den måten vi kan. Enten det er ved å tilby treningsfasiliteter til idrettslagene i byen, være synlige i nærmiljøet eller støtte opp om andre aktiviteter. Det er en viktig del av vår identitet, sier Vigdis.

– Vi er ikke så opptatt av hva som kan være til hinder for et samarbeid, men sier som regel ja til gode initiativer.

Overgangen til MOVA har også gitt muligheter for videreutvikling av tilbudene.

– Vi har medlemmer i alle aldre. Noen kommer hit for å trene alene i fred og ro, mens andre elsker å være sosiale og delta på fellesaktiviteter. Det er viktig for oss å møte alle disse behovene på best mulig måte.

 Velkommen til nye medlemmer

Medlemmene vil fortsatt møte de samme kjente ansiktene.

– Jeg er fortsatt den samme Vigdis de har kjent i alle år. Og Espen er den samme. Det er også alle de dyktige PT-ene og instruktørene våre, sier hun og slår fast:

– Vi har de samme verdiene, den samme varmen og den samme treningsgleden. Nå får vi bare et litt annet flagg på t-skjorta. Velkommen til oss. Vi har plass til mange nye medlemmer.

– Helt til slutt. Hvor traff du Espen?

– Jeg begynte å trene på senteret til Espen i 2003. Og plutselig var vi et par. Etter hvert ble vi også gift og fikk to barn, sier Vigdis som har tatt en fulltidsjobb hos MOVA Horten:

– Jeg begynte å jobbe her i 2012, og stortrives i jobben. Det er veldig givende å møte treningsglade og positive mennesker hver dag.