Sportytude

45 - 55 minutter

Studio X-FIT

Studio X-FIT er en crossfitinspirert time i studio hvor programmet kan variere ofte. En intensive og tøff time med fokus på kondisjon, styrke, eksplosivitet, spenst, og muskulær utholdenhet.

Litt om gruppetimen

Timen starter med en introduksjon hvor instruktøren går gjennom dagens program. Deretter har vi en generell oppvarming som gjør deg klar for hoveddel med styrke og kondisjon, og avslutter med en lett nedtrapping og strekk. Denne timen kan variere fra dag til dag og man vet aldri på forhånd hva man skal trene, før man møter opp og ser økten på tavlen. Timen kan inneholde treningsprinsipper som Team økter, EMOM, OTM, AMRAP, Tabata, Time Cap osv.

Dette er en funksjonell, tøff og effektiv time som vil gi deg en komplett og utfordrende treningsøkt med mye variasjon. Alle øvelser kan tilpasses og skaleres ned. Instruktøren vil veilede og motivere deg til å hente ut det lille ekstra.

Vi bruker ulikt utstyr som er tilgjengelig i studio, som for eksempel KB, stenger, manualer, medisinball, Jump box,hoppetau, tredemøller, romaskiner, sykkel og egen kroppsvekt.

Nr1 Fitness Klepp

Hvem passer timen for?

Denne timen passer for deg som liker å utfordre deg selv med høy intensitet. Timen kan tilpasses ulike nivå og instruktøren vil gi deg alternativer ved behov.

Hva kan du forvente deg

Balanse

Kondisjon

Koordinasjon

Intensitet

Bevegelighet

Styrke