Ditt Treningssenter

Ditt Treningssenter i Moss sentrum har skiftet navn til MOVA Moss. Dermed har den landsdekkende treningskjeden MOVA ytterligere styrket sin tilstedeværelse på Østlandet.

 – For oss er dette starten på en spennende reise. Vi gleder oss til å ta MOVA-konseptet videre og skape et enda bedre treningstilbud for Moss og omegn, sier daglig leder Odd Ivar Eriksen hos MOVA Moss.

Han lover at overgangen skal gå smertefritt for medlemmene.

 – Foreløpig vil de fleste ikke merke annet enn at navnet på innbetalingen er endret. Vi skal fortsette å drifte senteret på samme måte, med samme ansatte og tilbud som før, understreker Eriksen.

For nye medlemmer er det helt gratis å trene frem til 1. april 2024.

 – Du kan trene hos oss uten binding frem til april. Du får i tillegg en prøvetime med personlig trener inkludert, og du betaler ingen innmeldingsavgift.

Ditt Treningssenter

LES MER OM MOVA MOSS

Mål om å inspirere

Eriksen har jobbet i bransjen i over 40 år. Han er svært fornøyd med at senteret han grunnla for over 30 år siden blir en del av MOVA.

– MOVA har ambisiøse vekstplaner og deler vår filosofi om å inspirere til et sunnere og mer aktivt liv. Sammen kan vi gjøre trening enda mer tilgjengelig. 

MOVA har over 80 sentre og 70 000 medlemmer på landsbasis og vokser jevnt. Kjeden er opptatt av å senke terskelen for å trene. Eriksen tror MOVA-navnet vil bidra til enda større mangfold blant medlemsmassen.

– Her skal alle kunne føle seg velkommen, uavhengig av ambisjonsnivå og treningsbakgrunn. MOVA står for en inkluderende treningsglede, og det passer oss utmerket, sier han.

Lang fartstid

MOVA Moss har rundt 1800 medlemmer. Eriksen har drevet senteret siden starten for 33 år siden. Han er glad for at de nå blir en del av et større fagmiljø.

– Jeg har drevet dette «solo» veldig lenge. Nå blir det spennende å kunne utveksle erfaringer i en større gruppe. MOVA skal vokse videre, og jeg gleder meg til å bidra, sier han og understreker:

– MOVA Moss skal fortsatt være det trivelige nærmiljøsenteret for trening og sosialt samkvem. Her skal det være lav terskel for å komme innom en prat over en kopp kaffe.

Kaffe og sofa er viktig

Nettopp det sosiale aspektet er kjernen i MOVA-konseptet. Eriksen legger vekt på at kaffemaskinen er et av de viktigste «treningsapparatene» de har.

– Vi har sittegrupper der folk kan slå av en prat. Det er sånn vi skaper den gode MOVA-følelsen. Her skal man kunne finne fellesskap og tilhørighet. Det er også en viktig del av det vi kaller god folkehelse.

Eriksen tror mange kunder vil sette pris på tilbudet om å kunne trene på MOVA-sentre andre steder i landet.

 – At man får et større nettverk og flere sentre å velge blant, gir absolutt en merverdi for medlemmene våre. Jeg tror mange vil benytte seg av muligheten til en treningsøkt når de for eksempel er på reise.

Solid kompetanse

Eriksen har ikke bare lang fartstid i bransjen, men også solid faglig kompetanse. Han har personlig trener-utdanning fra Norges idrettshøgskole, der han også har tatt ernæringsfag. I tillegg har han en mastergrad i styrketrening.

MOVA satser kompetanseutvikling hos de ansatte.

 – Jeg brenner for å hjelpe folk med varige livsstilsendringer. Vi har god trener- og livsstilskompetanse i teamet, sier han og legger til:

 – Samtidig vil MOVA-satsingen gi ansatte enda flere muligheter til å utvikle seg gjennom kurs og utdanning.

Eriksen jobber hver dag med å senke terskelen for å komme i gang med trening. MOVA Moss er til for alle, understreker han.

 – Vi er nysgjerrige på hver enkelt som kommer inn døren. Vi forsøker alltid å se hele mennesket og ønsker å lære om behovene deres. Sammen finner vi en vei inn i trening som passer den enkelte. Vi tilbyr også flotte og trivelige lokaler med topp moderne utstyr.

 – Det viktigste er å komme i gang

Eriksen anbefaler gjerne nykommere å starte med noe enkelt, for eksempel gruppetimer.

 – Det viktigste er å komme i gang og oppleve mestring. Resten kan man bygge på videre etter hvert.

Han understreker at styrketrening gir store helsegevinster, også for dem som ikke satser på store muskler.

 – Bare 30 minutter to ganger i uken er nok til å merke forbedring. Målet vårt er å gjøre trening morsomt og tilgjengelig for alle.

Han gleder seg til fortsettelsen og lover at MOVA Moss skal bli en enda viktigere lokal møteplass fremover.

 – Vi skal inspirere Moss og omegn til å leve sunnere og mer aktivt. Alle er velkommen inn til oss for en kopp kaffe og en god treningsopplevelse, sier Eriksen.