Sprek365

Selvbetjent senter

MOVA Volda

Stengt

Hos MOVA Volda kan du trene når det måtte passe deg. Senteret er åpent mellom kl. 05 - 23, hver dag, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn ved hjelp av din personlige innlogging.

MOVA Volda ligger midt i Volda, godt synlig på kaikanten, med havet som nærmeste nabo.  Dersom du ankommer senteret med bil, kan du parkere gratis i tilknytning til senteret.

Senteret på Volda er ubemannet, og passer perfekt for deg som ikke har behov for bemanning eller et gruppetimetilbud. Senteret fremstår som lyst og innbydende, og har alt utstyr du måtte trenge for en god styrke- eller kondisjonsøkt. Skulle du imidlertid ønske å kunne trene gruppetimer også, vil det være mulig å oppgradere ditt medlemskap, og få tilgang til øvrige MOVA sentre i området.

For deg som ønsker hjelp til å gå ned i vekt og endre din vaner, vil Livea livsstilskurs kunne være et flott alternativ som også vil tilbys på våre bemannede MOVA sentre. Denne sesongen starter vi kurs på MOVA Giske. Her vil være dyktige kursholdere hjelpe deg med å nå dine mål, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere.

Velkommen til oss på MOVA Volda!

Åpningstider

Mandag-Søndag

05:00 - 23:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Hamnegata 14, 6100 Volda

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering

Sentre i nærheten

Selvbetjent senter

Mova Ørsta

MOVA Ørsta

Holmegata 6

Ørsta, 6153

Stengt

Gå til senterside
Sprek365

MOVA Skarbøvik

Skarbøvikgata 25

Ålesund, 6006

Stengt

Gå til senterside