Mova Ørsta

Selvbetjent senter

MOVA Ørsta

Stengt

Hos MOVA Ørsta kan du trene når det passer deg best. Vi har åpent mellom kl. 05 - 23, hver dag, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn på senteret ved hjelp av ditt personlige innlogging.

MOVA Ørsta ligger i Holmegata 6, midt i Ørsta sentrum. Senteret har svært sentral beliggenhet, og ligger lett tilgjengelig etter avkjørsel mot idrettshallen. Ankommer du senteret med bil, kan du parkere gratis i tilknytning til senteret.

Senteret på Ørsta er ubemannet, og passer perfekt for deg som ikke har behov for bemanning eller et gruppetimetilbud. Lokalet er av topp kvalitet, og på våre 800 m2 finner du alt du måtte trenge av moderne utstyr for en god kondisjon- og styrkeøkt.

Dersom du ønsker hjelp til å komme i gang med treningen din, eller arbeide mot spesifikke mål, vil en av våre dyktige personlige trenere kunne hjelpe deg med dette. Vi tilbyr både en-til-en timer og PT-kurs sammen med andre. Uavhengig av hva ditt mål eller dine forutsetninger er, hjelper vi deg med å tilrettelegge for en trygg start hos oss.

Velkommen til MOVA Ørsta.

Åpningstider

Mandag-Søndag

05:00 - 23:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Holmegata 6, 6153 Ørsta

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering

Personlige trenere

PT Hege Ørsta

Hege Kristin Svanøy

Personlig trener, Nivå 2

Treningssentre

MOVA Ørsta

Bli kjent med meg

Sentre i nærheten

Selvbetjent senter

Sprek365

MOVA Volda

Hamnegata 14

Volda, 6100

Stengt

Gå til senterside
Sprek365

MOVA Skarbøvik

Skarbøvikgata 25

Ålesund, 6006

Stengt

Gå til senterside