Nr1 Fitness Ullevål

MOVA Lena

Åpent (stenger kl. 24:00)

Hos MOVA Lena kan du trene når det passer deg. Vi har åpent hver dag mellom kl. 05 - 24, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn ved hjelp av ditt nøkkelkort. Vi holder ca. 30 gruppetimer hver uke, og har også en godt utstyrt styrke- og kondisjonsavdeling for deg som foretrekker å trene alene.

MOVA Lena ligger midt i Lena sentrum, like ved Lena kornsilo. Senteret er plassert i 2. etg, med inngang mot gamle Lena stasjon. Dersom du ankommer senteret med bil, har vi rikelig med gratis parkeringsplasser i direkte tilknytning til senteret.

For å sikre en trygg og god start på din trening , vil du ved innmelding få tilbud om en gratis introduksjonstime med personlig trener. Denne timen passer for alle, enten du er nybegynner eller godt vant med trening. Dersom du har behov for tettere oppfølging, vil våre PT`er kunne hjelpe deg med det.

Ønsker du hjelp til å gå ned i vekt og endre din vaner, vil våre Trine Dahlmo kurs kunne være et flott alternativ for å hjelpe deg på vei. Her vil være dyktige kursholdere hjelpe deg med å nå dine mål, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere. Kursene avholdes ved MOVA Gjøvik. Les mer om Trine Dahlmo kurs her

Vi ønsker å tilrettelegge for trening og fysisk aktivitet for alle aldersgrupper, og hos oss vil du derfor finne noe som passer for alle. For seniorer har vi et godt etablert treningsmiljø, med tilpassede gruppetimer og kaffekos hver uke. Etter endt trening anbefaler vi deg å ta en tur i badstuen som du finner i tilknytning til garderobene, eller nyte en kopp kaffe.

Dersom du skulle ha behov for hjelp med vonde muskler og ledd, har vi både fysioterapeuter og naprapater tilknyttet senteret. Skulle du trenge litt ekstra pleie og velvære, vil du også kunne booke time hos Ava Twang, som tilbyr hudpleie, aromaterapi og massasje.

Velkommen til oss på Lena!

Les mer om Trine Dahlmo kurs her

Åpningstider

Mandag-Søndag

05:00 - 24:00

Bemannede tider

Mandag-Tirsdag

08:00 - 21:00

Onsdag

15:00 - 19:00

Torsdag

08:00 - 19:00

Fredag

08:00 - 16:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Jernbanegata 19, 2850 Lena

Telefon

611 68 890

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering.

Personlige trenere

T-MOV-00291

Beate Sletteng

Personlig trener, Nivå 2

Treningssentre

MOVA Lena

Bli kjent med meg
T-MOV-00292

Heidi Harriet

Personlig trener, Nivå 3

Treningssentre

MOVA Lena

Bli kjent med meg

Behandling

Kristine Sollien Flaskerud

Kristine Sollien Flaskerud

Fysioterapeut

Treningssentre

MOVA Lena

Bli kjent med meg
Mari Sveen Bergengen

Mari Sveen Bergengen

Naprapat

Treningssentre

MOVA Lena

Bli kjent med meg

Sentre i nærheten

T-MOV-00028

MOVA Gjøvik sentrum

Storgata 25

Gjøvik, 2815

Åpent (stenger kl. 24:00)

Gå til senterside

Selvbetjent senter

T-MOV-00114

MOVA CC Gjøvik

Jernbanesvingen 6

Gjøvik, 2821

Åpent (stenger kl. 24:00)

Gå til senterside