Fokus Horten

Selvbetjent senter

MOVA Horten Focus

En del av MOVA

Åpent (stenger kl. 24:00)

Hos MOVA Focus kan du trene når det passer deg. Vi har åpent hver dag mellom kl. 05 - 24, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn ved hjelp av ditt nøkkelkort. Vi holder 24 timer hver uke, hvor coach er tilstede både før- og etter treningsøkten.

Focus ligger i underetasjen på MOVA Horten, i Handelsparken. Senteret har enkel fremkommelighet, og ankommer du senteret med bil kan du parkere gratis like utenfor.

Mens MOVA Horten er et mer ordinært treningssenter, vil man på Focus ikke finne låste apparater eller speil. Dette gjør at man må lytte til kroppen i mye større grad under treningsøktene. Focus er et kompetansesenter hvor vi tilbyr tett oppfølging, og vi er opptatt av kunnskap, miljø og kvalitet. Vi ønsker å være en sosial møteplass, hvor alle føler seg velkommen, om du er mosjonist eller er topp trent. Treningen er for alle, og vi tilrettelegger treningen ut fra ditt nivå, din treningsbakrunn og funksjonalitet.

Med funksjonell trening i grupper og med trening 1-1 , vil vi hjelpe deg med økt forståelse og kompetanse rundt din egen kropp og hva den er kapabel til. Vi bruker både kroppsvekt og tradisjonelt utstyr som romaskiner, vektstenger, baller, skiver, løpemøller, tau, stakemaskiner, kettlebells, sykler, bokser, hoppetau m.m. for å bidra til å gjøre kroppen enda bedre på akkurat det den er skapt til, nemlig bevegelse.

Vi ønsker å tilrettelegge for trening og fysisk aktivitet for alle aldersgrupper, og hos oss vil du finne både tenåringen og pensjonisten. For småbarnsforeldre tilrettelegger vi med barnepass, slik at du kan få unnagjort treningen mens barnet aktiviseres av våre dedikerte barnepassere.

Etter endt treningsøkt kan du slappe av i vårt sofaområde, eller senke skuldrene i vår massasjestol.

Velkommen til MOVA Focus!

Åpningstider

Mandag-Søndag

05:00 - 24:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Trimveien 41, 3186 Horten

Telefon

33070803

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering

Sentre i nærheten

Trimhuset Horten

MOVA Horten

Trimveien 41B

Horten, 3186

Åpent (stenger kl. 24:00)

Gå til senterside

Selvbetjent senter

T-MOV-00031

MOVA Horten Sentrum

Storgata 72

Horten, 3182

Åpent (stenger kl. 24:00)

Gå til senterside