Legevakt vest

"Lev bedre resepten"

Et unikt samarbeid mellom Legevakt Vest og MOVA Ullern

Mer enn bare trening - en reell helseresept!

Fysisk aktivitet kombinert med tett oppfølging av eksperter er en svært effektiv medisin mot en lang rekke plager og sykdommer. Nå kan MOVA Ullern tilby et treningstilbud i samarbeid med Legevakt Vest, der du som medlem kan få trening på «Lev bedre resepten».

 

Har du utfordringer med overvekt, livsstilssykdommer eller andre plager der fysisk aktivitet kan bidra til bedring? Eller ønsker du rett og slett å ta et ekstra tak for å bli sprekere og forebygge fremtidige helseproblemer? Da bør du sjekke ut det nye og eksklusive tilbudet for MOVA-medlemmer i samarbeid med Legevakt Vest.

 

– Mange sliter med å komme i gang med varig livsstilsendringer på egen hånd. Gjennom dette samarbeidet kobler vi legenes faglige vurdering med våre eksperters tette oppfølging og veiledning, noe vi vet er en svært effektiv kombinasjon for en god helse, sier Ellen Berntsen, senterleder ved MOVA Ullern. 

 

Få en resept på bedre helse

Som medlem kan du nå gå til legen din på Legevakt Vest og få skrevet ut en resept på trening. Du får da et rimelig inngangsmedlemskap på MOVA de første 12 ukene der du mottar oppfølging av fysioterapeut og instruktør én gang i uken. I tillegg til fellesøkter med andre på ditt nivå, får du individuelle økter der treningen tilpasses akkurat dine behov og mål.

 

– Vi legger stor vekt på styrke-, kondisjon- og balansetrening som er viktig uavhengig av din alder og situasjon. Oppfølgingen underveis er imidlertid minst like viktig for å lykkes med nye, varige vaner, sier Berntsen.

 

Satser du videre som medlem får du 20 prosent rabatt de neste seks månedene.

 

Bred helsepakke inkludert

Medlemskapet med «Lev bedre resepten» inkluderer også rabatt på alle tjenester ved Legevakt Vest sitt legesenter, blant annet 20 prosent på konsultasjoner hos deres fysioterapeuter. I tillegg får du delta på ukentlige gratis foredrag og kurs i regi av senteret og MOVA om et bredt spekter av helserelaterte tema.

 

– Med denne medlemspakken får du virkelig dratt nytte av all kompetansen som finnes hos oss og ved legesenteret. Teori og praksis kobles tett sammen for å gi maksimale helsemessige gevinster, avslutter Ellen Berntsen.

 

For mer informasjon om medlemsbetingelser og informasjon om hvordan du kan kontakte Legevakt Vest for vurdering, ta kontakt med oss i resepsjonen eller i kontaktskjema under.

Lev bedre resepten