Mysen Trening

Mysen trening er blitt en del av MOVA, treningskjeden som dyrker inkludering og fellesskap. Her kan du være sosial og ta treningsøkten i ditt eget tempo.

 – Vi har  gledet oss til å bli en del av MOVA-familien fordi vi deler deres filosofi om fellesskap og treningsglede for alle, sier Jeanette Holt, daglig leder hos MOVA Mysen.

 Omprofileringen av det kjente og kjære treningssenteret i Mysen begynte i januar.

 – Det har vært hektisk med flytting av apparater, nye farger og møblering. Men vi kommer i mål med det meste i løpet januar. For å virkelig markere hamskiftet tilbyr vi fri trening uten binding frem til 1. april, sier en smilende Holt.

Stort og populært

MOVA Mysen er et av de største treningssentrene i Indre Østfold. Med sine 1500 kvadratmeter har de god kapasitet.

– Vi har akkurat nådd 1040 medlemmer. Mange av dem har gått her siden vi åpnet dørene her for mange år siden. Det forteller oss at lokalmiljøet setter pris på tilbudet vårt, sier Holt.

LES MER OM MOVA MYSEN

Senteret kan skilte med tre store saler; en med vektutstyr, en dedikert kardiosal med spinning og løpetimer og en egen yogasal.

– Yogasalen har en helt spesiell atmosfære. Der kan man virkelig finne roen og være i nuet, sier den daglige lederen som legger til:

– Vi har et godt renommé for å ha flotte, rene lokaler, godt utstyr og ikke minst en hyggelig atmosfære.

Kaffe og sofa for hygge

Holt og MOVA er opptatt av å skape uformelle møteplasser.

– Vi har laget et stort og innbydende område for sosialt samvær, forteller hun.

 – Her skal man kunne ta en kaffe og en prat etter trening. Det gir en fin mulighet til å bli kjent med nye mennesker.

Hun forteller at senteret allerede før MOVA-skiftet hadde fokus på å være inkluderende og imøtekommende. Likevel tror Holt profilen vil styrkes ytterligere som en del av kjeden.

Populære gruppetimer

Medlemmene har ulike behov om når på døgnet de ønsker å trene. MOVA Mysen har derfor en ekstra lang åpningstid.

– De som har vårt premium-medlemskap kan trene her fra klokken fem om morgenen til midnatt, sier Holt som legger til at det sjelden er så mange mennesker på senteret at det er kø eller trengsel.

– Det er klart at det er flest folk i timene rundt 16-17. Da kan det virke som det er mange her, men det er god plass til alle.

Senteret satser tungt på gruppetrening som et sosialt og inspirerende treningskonsept. Timeplanen byr på et bredt utvalg.

– Vi har noe for enhver smak, enten du vil ha rolig trening eller svette intenst sammen med en av våre tre personlige trenere.

Mysen Trening

Samme folka, samme filosofi

– Blir det store endringer for medlemmene når dere er blitt en del MOVA?

– Nei, vi er de samme folka med samme filosofi som før. Forskjellen er at MOVA-medlemskapet gir mulighet til å trene på alle sentrene i kjeden. Dermed utvides timeplan-tilbudet betraktelig.

Hun regner med at MOVA-satsingen vil bidra til å løfte den faglige kompetansen ytterligere på lengre sikt.

– For oss blir det en trygghet å ha et stort fagmiljø i ryggen. Vi gleder oss til å utvikle oss sammen med MOVA.

Inkluderer alle

Den daglige lederen er opptatt av at alle som vil i gang med trening skal tas godt imot. MOVA vektlegger et inkluderende miljø.

– Hos oss skal ingen føle seg utenfor. Vi ønsker å inspirere til et aktivt liv, uansett utgangspunkt, understreker Holt.

Hun oppfordrer alle som vurderer å begynne i et treningsstudio til å stikke innom.

– Ta kontakt, så får du en omvisning og en uforpliktende prat. Ønsker du å snakke med en personlig trener, fikser vi en gratis time.

Kjenner kundene godt

Holt har jobbet hos treningssenteret på Mysen siden 2012. Hun startet i barnepassen, før hun etter hvert gikk gradene og ble senterleder.

– Jeg kjenner senteret og kundene våre svært godt etter alle disse årene. Samtidig er bransjen spennende, med stadig nye trender og konsepter å sette seg inn i.

Som leder er hun opptatt av å legge til rette for at medlemmene skal kunne nå sine mål.

– Vi har flinke personlige trenere her som gir alt i timene sine. De er opptatt av at alle skal føle seg sett og inkludert.

– Det viktige er at du skal ha en god følelse når du går herfra. Vi følger opp nye medlemmer tett den første tiden.

MOVA Mysen ligger svært sentralt ved hovedveien gjennom Mysen. Rett ved siden av treningssenteret ligger blant annet Mysen stadion og Mysenhallen.