T-MOV-00185

Fra midten av februar blir Trento Eidsvoll og Trento Letohallen en del av den voksende treningskjeden MOVA. Nå forenes det beste fra to verdener under samme paraply.

– Ved å slå oss sammen vil vi kunne tilby enda mer inspirasjon og treningsmuligheter til medlemmene våre. Sammen skal vi skape en bølge av treningsglede i regionen vår, sier Yvonne Pedersen, daglig leder i MOVA Eidsvoll.

Overgangen innebærer både økt tilgang til flere sentre og andre fordeler når Trento smelter sammen med MOVA.

Hånd i hanske

Pedersen har et tydelig budskap til medlemmene: MOVA vil gagne alle.

– Det er akkurat de samme folkene som skal levere den gode atmosfæren. Vi har bygget opp disse sentrene over år og trenger ikke frykte at en stor aktør kommer inn og stjeler sjelen fra oss, sier hun og understreker:

– Tvert imot. MOVAs verdigrunnlag om inkludering og treningsglede for alle, er noe som passer oss som hånd i hanske. Dessuten får vi en rekke stordriftsfordeler. 

LES MER OM MOVA EIDSVOLL

Utvidet tilbud

Ved å bli en del av MOVA-kjeden, vil medlemmene få tilgang til flere treningssentre og et bredere tilbud. 3300 medlemmer benytter i dag tilbudene hos Trento Eidsvoll og Letohallen.

– Vi er heldige som har to sentre man kan trene på under ett medlemskap i dag. Som del av MOVA vil man avhengig av type medlemskap man velger, kunne trene ved alle deres sentre i hele Norge, sier Pedersen.

 På menyen for de tidligere Trento-medlemmene står fremdeles kjente tilbud som yoga, pilates, performance og til og med squash på menyen.

– Vi har også de tradisjonelle gruppetimene, styrketrening og dansetimer og selvfølgelig tilbud om personlige trener, sier hun og legger til:

– Sjekk hjemmesiden vår for å finne din treningsform. Vårt store og brede tilbud passer fint inn med MOVAs satsing på å favne om alle typer treningsformer.

T-MOV-00187

Samme treningsmiljø

MOVA-konseptet handler ikke bare om treningstilbud, men også gode verdier rundt trening og folkehelse. Pedersen mener det er god sammenheng mellom Trento og MOVA på dette området.

–  Kjerneverdier om å være forbilde, hjelpsom og inkluderende går rett inn i vår filosofi. Vårt mål er og har alltid vært å ivareta medlemmene på best mulig måte, sier hun.

Pedersen understreker at det sosiale miljøet som er bygd opp gjennom mange år ved sentrene vil bestå.

– Menneskene er jo det folk setter pris på hos oss. De vil fortsatt være de samme, så forhåpentligvis blir de like glade i MOVA når de føler seg trygge på at vi tar vare på dem.

Seniortrening og barnepass

I tillegg til gruppetimer innen blant annet styrke, kondisjon, dans og spinning, tilbyr sentrene barnepass og eget opplegg for seniorer. 

 – På timene for godt voksne får du trent hele kroppen på en enkel og morsom måte. De har lav belastning, men god intensitet og passer de med spesielle hensyn å ta, sier Pedersen.

 Hun legger til at tilrettelegging er noe som ligger i bunn for alle medlemmene:

 – Vi skal favne om alle, enten du vil trene hardt, ta det i ditt eget tempo eller trenger få tett oppfølging.

Et kall og en glede 

Selv har Pedersen jobbet i treningsbransjen i over 20 år. Hun begynte som gruppeinstruktør og resepsjonist før hun havnet i Trento-kjeden i 2008 og etter hvert tok steget opp som daglig leder.

– Dette er verdens beste jobb. Jeg brenner for trening og å hjelpe mennesker til et bedre liv - først og fremst gjennom helseeffekten, sier hun engasjert. 

 Pedersen har flere historier der treningen har dratt personer ut fra ensomhet og depresjon, fordi de tok det første skrittet og opplevde treningssenteret som en sosial møteplass.

– Vi har et kjempestort og godt treningsmiljø med mange eksempler på personer som har funnet hverandre her og treffes også utenfor senteret. Det er helt nydelig!

– Målet er fortsatt å skape en god livsstil og bedre helse for våre medlemmer. Jeg håper flest mulig føler seg inkludert og inspirert til et aktivt liv - uavhengig av treningsbakgrunn.