T-MOV-00025

Selvbetjent senter

Sprek365 Tresfjord

En del av MOVA

Stengt

Hos MOVA Tresfjord kan du trene når det passer deg. Senteret er åpent mellom kl. 05 - 23, hver dag, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn ved hjelp av din personlige innlogging.

MOVA Tresfjord ligger godt synlig i nærheten av barneskolen og Ridderkroa. Med adkomst fra Vestnes, ta av fra hovedveien mot barneskolen. Det er ingen øremerkede parkeringsplasser i tilknytning til senteret, men man kan fritt parkere langs veien.

Senteret på Tresfjord er ubemannet, og passer perfekt for deg som ikke har behov for bemanning eller et gruppetimetilbud. Senteret fremstår som lyst og innbydende, og har alt utstyr du måtte trenge for en god styrke- eller kondisjonsøkt. Skulle du imidlertid ønske å kunne trene gruppetimer også, vil det være mulig å oppgradere ditt medlemskap, og få tilgang til øvrige MOVA sentre i området.

For deg som ønsker hjelp til å gå ned i vekt og endre din vaner, vil Livea livsstilskurs kunne være et flott alternativ som også vil tilbys på våre bemannede MOVA sentre. Denne sesongen tilbys kurs ved MOVA Vigra. Her vil være dyktige kursholdere hjelpe deg med å nå dine mål, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere.

Velkommen til MOVA Tresfjord.

Åpningstider

Mandag-Søndag

05:00 - 23:00

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Sylteråket 11, 6391 Tresfjord

E-post

Kontakt oss

Parkering

Parkering langs veien