KatrinRindtorff

Treningssenteret Sportytude på Lørenskog blir en del av MOVA i midten av februar. Dette markerer en spennende ny æra for daglig leder Katrin Rindtorff og hennes team.

I midten av februar skjer den store overgangen der Sportytude blir en del av MOVA. Selve  åpningsfesten blir i slutten februar. 

– Det ble aldri en skikkelig fest da Sportytude ble stiftet midt under koronaen. Det tar vi igjen nå med en nye eiere, sier Katrin Rindtorff, daglig leder MOVA Lørenskog.

For Rindtorff er MOVA både en mulighet til å få flere medlemmer, og å hente ut stordriftsfordeler til beste for alle. MOVA er en landsdekkende treningskjede med over 70 000 medlemmer og 80 sentre over hele landet.

– Treningsbransjen har endret seg ekstremt de siste ti årene. Nå finnes det et lite, lokalt treningssenter nesten overalt.  Vi tenker at det er bedre å stå sammen enn å konkurrere.

I en større kjede vil det også være flere å dele erfaringer og kompetanse med, understreker hun. I tillegg gir MOVA økonomiske muskler til å videreutvikle tilbudene.

– Vi kan nå tilby medlemmene treningsfasiliteter landet rundt. I tillegg får våre ansatte nye faglige impulser.

Mova Straume

Trygg overgang for medlemmene

Rindtorff vet at endring kan skape bekymring hos medlemmene. Det er det ingen grunn til.

– Vi har noen som har vært redd for at jeg skal slutte, sier hun og ler før hun legger til:

– De vil nok først og fremst merke overgangen på en positiv måte, med nytt bookingsystem og utvidede muligheter.

Planen er å holde de lokale særtrekkene ved Sportytude i live. Det skal skje innenfor rammen av MOVA-familien og de felles verdiene om inkludering og treningsglede for alle.

– Vi har egentlig bare positive erfaringer med eierskiftet så langt. Vi gleder oss til å fronte MOVAs satsing på aktiv livsstil og bedre folkehelse.

– Bli med i familien

Hun opplever MOVA-verdiene som sammenfallende med Sportytudes - den inkluderende filosofien om trening for alle skal videreføres. Det handler om å skape gode rammer rundt trening, preget av tilhørighet.

–  Slagordet «Join the family» har vært vårt mantra lenge, sier hun.

– Vi setter fellesskap i sentrum og vil være en inkluderende møteplass som inspirerer til et aktivt liv.

Uavhengig av treningsbakgrunn eller ambisjonsnivå, er alle hjertelig velkommen.

– Våre dyktige instruktører veileder deg til å nå dine mål, uansett om du vil trene alene, sammen med andre, eller få tett oppfølging, sier hun.

KatrinRindtorff

Moderne fellesarealer og fasiliteter

Rindtorff er opprinnelig fra Tyskland og kom til Norge og Lørenskog for 19 år siden. Her var hun med å starte et treningssenter, før hun ble deleier og åpnet Sportytude i 2020.  Nå ser hun frem til fortsatt drift, men med flere ressurser i ryggen. 

MOVA Lørenskog kan by på 2300 kvadratmeter med treningsglede.

– Som medlem kan du ta i bruk alle våre treningsmuligheter og fasiliteter, sier Rindtorff.

MOVA Lørenskog kan by på en 720 kvadratmeter stor styrkesal med utstyr fra det anerkjente merket Technogym. Dette er selve «hjertet» i senteret. 

– Her finner du alt av treningsutstyr for varierende styrke- og kondisjonstrening, forteller Rindtorff.

Senteret tilbyr personlig trening på individuell basis eller i mindre grupper, i tillegg til gruppetreningskonsepter i ulike saler.

Boksing og squash

Medlemmene også glede seg over noe litt utradisjonelle aktiviteter for et treningssenter. 

– Vi har en ny sal med fitness-boksing ved hjelp av såkalte aquabags. Dette bør alle prøve som treningsform, sier Rindtorff entusiastisk.

I tillegg kan vi by på fire squashbaner og en flerbrukshall i samarbeid med OFF PITCH. Her er det tilbud om fotball, basket og badminton.

Det er gratis parkering i tre timer for alle som trener. Med romslige og luftige fellesarealer, tilgang på kaffebar og hyggelig personale, ønsker Rindtorff og kollegene å skape et treningssenter som oppleves som et sosialt samlingspunkt.

– Uansett om du motiveres av fotball, sykling, løping eller styrketrening, kan vi tilby ulike bevegelsesaktiviteter under samme tak, sier hun.