MOVA etablerer seg på Forus – tren i arbeidstiden!

MOVA satser på valgfrihet og åpner et nytt selvbetjent treningssenter på Forus i Stavanger i mai.

Inspirasjon

Treningstips

Nr1 Fitness Ullevål

På Forus er det 3000 virksomheter og 46 000 ansatte. Trening gir økt overskudd, mer produktivitet og lavere sykefravær.

– Vi vil gjøre det lett for alle med arbeidsplass på Forus å ha enkel tilgang til treningsfasiliteter. Her er det bare å komme i lunsjen, før eller etter arbeidstid, sier driftsdirektør Trygve Amundsen hos MOVA. Han legger til:

– Vi gleder oss til å utvide i Stavanger-regionen og har lenge sett på muligheten for å etablere oss på Forus.

MOVA Forus, som i mai, tilbyr et komplett treningsanlegg med alt utstyr du trenger for en effektiv styrke- eller kondisjonstrening. Medlemmene kan enkelt få tilgang med sin personlige innlogging, og vil finne et lyst og innbydende lokale som er nyoppusset.

BLI MEDLEM HER!

– Dette blir et topp moderne, selvbetjent senter som vil gi medlemmene våre enda større fleksibilitet og frihet til å trene når det passer dem best, sier han og legger til:

 – Skulle du ønske å kunne trene gruppetimer også, vil det være mulig å oppgradere ditt medlemskap, og få tilgang til øvrige sentre som er med i MOVA-kjeden.

Nr1 Fitness Laksevåg

MOVA vokser 

MOVA har opplevd en kraftig vekst siden etableringen i 2022. I løpet av de to årene har de åpnet over 80 treningssentre og har nå over 70 000 medlemmer. Treningskjeden mer enn 1 200 hyggelige ansatte, 200 trenere og instruktører.

Markedssjef Andreas Dyngen er tydelig på MOVAs filosofi: 

 – I MOVA setter vi treningsglede og fellesskap i sentrum. Vi er en inkluderende møteplass som inspirerer til et aktivt liv. 

Denne filosofien gjenspeiles i hvordan MOVA tilrettelegger for medlemmene.

– Uansett ambisjonsnivå eller treningsbakgrunn, så ønsker vi akkurat deg velkommen. Våre dyktige instruktører veileder deg til å nå dine mål og bli den beste utgaven av deg selv, sier Dyngen. 

MOVA legger til rette for at medlemmene kan trene på sin måte - enten alene, sammen med andre eller med tett oppfølging.

Kom som du er

Dyngen understreker at MOVAs treningsmiljø er preget av inkludering, raushet og mangfold: 

– Her kan du være deg selv sammen med inspirerende mennesker. Sammen skal vi nå målet om en god livsstil og bedre helse for våre medlemmer.

Denne inkluderende tilnærmingen ser ut til å ha vært svært vellykket for MOVA, ettersom de nå har over fått over 70 000 medlemmer på bare to år.

Dyngen er også entusiastisk over den kommende åpningen: 

– Hos MOVA Forus kan du trene når det passer deg og din timeplan - vi har åpent fra kl. 05-24, 365 dager i året. Regelmessig styrketrening vil ha en enorm positiv effekt på både fysisk og psykisk helse, sier han.

– Ta det første steget

Motivasjon for trening kan variere fra tid til annen. Dørstokkmila kan ofte oppleves som en stor barriere for mange.

– Øk tiden, tempoet eller tyngden etter hvert som kroppen venner seg til treningsbelastningen. På den måten oppnår du nye personlige seire og merker at kroppen blir sterkere og i bedre form, sier Amundsen. 

 Han understreker at man må unngå å stagnere på et nivå over lengre tid, da kroppen raskt tilpasser seg et gitt aktivitetsnivå.

 – Sett gjerne opp konkrete delmål, for eksempel å trene fast tre ganger i uken i én måned, eller å fullføre et mosjonsløp. Når du når målet, bør du belønne innsatsen med noe du setter pris på. Da øker sjansen betraktelig for at de gode rutinene blir en varig livsstilsendring, råder han.