Mova Straume

Det blir fremdeles inkluderende treningsglede når Form på Bjørkelangen blir en del av MOVA, lover daglig leder Linda Wold.

Treningssenteret Form på Bjørkelangen har skiftet navn til MOVA Bjørkelangen. Dermed utvides MOVA-familien med enda et senter på Østlandet.

 – Dette er en perfekt match. MOVA og Form deler mange av de samme verdiene, sier Linda Wold som har jobbet i bransjen i 23 år. 

Hun har både vært både resepsjonist og instruktør, og har de siste årene jobbet som senterleder for Form. Nå gleder hun seg til å ta MOVA-konseptet videre. MOVA er en landsdekkende treningskjede med over 70 000 medlemmer og 80 sentre over hele landet.

– MOVA står for et inkluderende miljø der alle er velkomne. Det passer meg utmerket, sier hun.

T-MOV-00190

God folkehelse

Wold og MOVA er opptatt av å skape uformelle møteplasser.

– Vi har laget et stort og innbydende område for sosialt samvær, forteller hun.

– Her skal man kunne ta en kaffe og en prat etter trening. Det er viktig for oss å legge til rette for gode møteplasser. Det er også en viktig del av folkehelsen.

Hvis du har lyst til å trene på egen hånd, ligger ubemannede Trento Express 150 meter unna. Senteret er også en del av av MOVA Bjørkelangen.

LES MER OM MOVA

Hun forteller at senteret allerede før skiftet til MOVA hadde fokus på å være inkluderende og imøtekommende. Likevel tror Wold profilen vil styrkes ytterligere som en del av kjeden.

– Selv om vi har hatt fokus på disse verdiene lenge, er det godt å ha en stor aktør i ryggen som har som uttalt mål om at trening er for absolutt  alle, enten de vil trene for seg selv, i grupper eller har ulikt treningsgrunnlag, sier hun og slår fast:

– Vi vil alltid jobbe for å senke terskelen for å komme i gang med treningen.

 Ingen store endringer

Wold forsikrer medlemmene om at overgangen til MOVA ikke vil by på de helt store endringene.

– Dette kommer til å bli bra, og det er ingen grunn til bekymring. Vi er de samme folka og har det samme tilbudet som før. Medlemmene vil bare få fordeler. Nå får de tilgang til MOVAs landsdekkende nettverk av sentre, sier hun. 

Wold ser frem til å kunne tilby medlemmene muligheten til å trene på MOVA-sentre andre steder i landet. Samtidig lover hun at den lokale treningsgleden på Bjørkelangen skal bestå.

– Vi er her for deg, rett og slett. Hos oss skal alle føle seg sett, understreker hun.

T-MOV-00191

På MOVA Bjørkelangen får du et bredt spekter av treningstilbud å velge mellom. Senteret har både styrkesal med apparater og frie vekter og egen kondisjonsavdeling.

– Vi tilbyr trening både for de som vil løfte tungt, og de som vil trimme på egen hånd. Her skal alle kunne finne sitt opplegg, sier Wold.

I tillegg arrangeres det daglig et variert utvalg av gruppetimer, fra rolig trening til intensive styrkeøkter. MOVA Bjørkelangen har også egne personlige trenere som kan skreddersy et opplegg for deg.

– Enten du vet akkurat hva du vil med treningen din, eller trenger veiledning på veien, har vi et tilbud som passer for deg, sier Wold

Tilbud for alle

Bjørkelangen har i dag rundt 1700 medlemmer. Wold beskriver senteret som et breddetilbud for folk flest.

– Vi er opptatt av folkehelse og at trening skal være for alle, uansett ambisjonsnivå eller forutsetninger, sier hun.

Hun gleder seg over å få tilgang til MOVAs ressurser og kompetanse.

– Ansatte får nå mulighet til kurs og utdanning. Samtidig kan vi holde treningsutstyret oppdatert og i tråd med nye trender. Det blir veldig spennende for oss, sier Wold.

Hun er tydelig på at MOVA Bjørkelangen skal fortsette å være et inkluderende lokalsenter der medlemmene trives.

– For oss handler god folkehelse om å motivere alle til mer fysisk aktivitet. Det skal MOVA bidra til i enda større grad fremover, lover Wold.