T-MOV-00078

TT Hov

En del av MOVA

Åpent (stenger kl. 24:00)

Hos TT Hov kan du trene når det passer deg. Vårt treningssenter har åpent mellom kl. 05 - 24, 365 dager i året, og du låser deg enkelt inn ved hjelp av din personlige innlogging. Vi har et variert utvalg av gruppetimer, i tillegg til en godt utstyrt styrke- og kondisjonsavdeling.

TT Hov ligger sentralt plassert midt i Hov sentrum. Senteret har enkel fremkommelighet, og ankommer du senteret med bil, kan du parkere gratis i underetasjen av bygget eller ved San Marino.

Vi tilbyr et variert utvalg av gruppetimer på både formiddag og kveld, i tillegg til en godt utstyrt styrke- og kondisjonspark. Senteret har en hyggelig atmosfære og et svært godt treningsmiljø, hvor både gammel og ung føler seg velkommen og ivaretatt.

Skulle du ha behov for hjelp med vonde muskler eller ledd, har vi en dyktig fysioterapeut og manuellterapeut tilknyttet senteret.

For deg som ønsker hjelp til å gå ned i vekt og endre din vaner, vil vårt Trine Dahlmo kurs kunne være et flott alternativ. Dette holdes på vårt senter i Gjøvik, og våre dyktige kursholdere hjelpe deg med å nå dine mål, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere.

Velkommen til oss på Hov!

    Ønsker du å vite mer om Trine Dahlmo metoden? Klikk her

Åpningstider

Mandag-Søndag

05:00 - 24:00

Bemannede tider

Mandag-Torsdag

06:30 - 15:30

Kontaktinformasjon

map

Adresse

Grettegutua 1a, 2860 Hov

Telefon

61 12 30 77

E-post

Kontakt oss

Parkering

Gratis parkering

Kontakt TT Hov

Sentre i nærheten

Ubemannet senter

Mova Raufoss sentrum

MOVA Raufoss sentrum

Storgata 25

Raufoss, 2830

Åpent (stenger kl. 24:00)

Gå til senterside
Nr1 Fitness Laksevåg

MOVA Raufoss Amfi

Storgata 49

Raufoss, 2830

Åpent (stenger kl. 24:00)

Gå til senterside